Behiye Reşat Kaleoğlu İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan,inceleyen,araştıran nesillerin yetiştiği: bütün öğrencilerin hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilçede, ilde ve ülkede model okul olmaktır.

Misyon: Biz Behiye Reşat Kaleoğlu İlkOkulu idareci ve öğretmenleri olarak, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: Aralık-2018-Ocak-Şubat-2019 Dyned Kullanıcı bazında İl ve İlçe Birinciliği

Pansiyon Bilgileri: PANSİYON YOK.
Saatler: Giriş Saati: 08.40 Çıkış Saati: 14.20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DYNED İL BİRİNCİLİĞİ VE İL İKİNCİLİĞİ

WEB - https://brkaleoglu.meb.k12.tr

Adres - PANCARLI MAHALLESİ CEMİL CAHİT GÜZELBEY CADDESİ BEHİYE REŞAT KALEOGLU İLKOKULU NO 9 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ KARAYOLLARI İL MÜDÜRLÜĞÜ KARŞISI, ÖZEL EMEK HASTAHANESİ VE İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜ CİVARINDADIR.

Ulaşım İBRAHİMLİ,ADLİYE VE TUGAY HATTINDA ÇALIŞAN TÜM TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE OKULUMUZA ULAŞMAK MÜMKÜNDÜR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde